pursaklar Temel Açıklaması

Wiki Article

Miting kayranındaki binalara, "Yapamaz dedikleri ne varsa hepsini yapmış oldun", "Nüshan Cumhur reisim Pursaklar senin, sen bizimsin", "Teşekkürler Cumhur reisim kavara faturam ödendi" ve "Pursaklar bu masayı bozar" yazgılı afişler kakımıldı.

Pursaklar Belediyesi, ilçeye olan iri taalluk ile baş başa yeni yerleşim yerlerinin çoğalması nedeniyle erişim ağını büyütmek ve erişimı kolaylaştırmak sinein yatırımlarına devam ediyor.

Kırsal mahallelerdeki yurttaşların rahat kullanabilecekleri 9 mahalleye 9 köy fırını kazanmıştırrdıklarını deyiş fail Belediye Reis beyı Ertuğrul Çetin, "5 yılda 9 rustik mahallemizde konstrüksiyonını tamamladığımız Köy Fırınlarında, kazanç ve çörek konstrüksiyonı özellikle sürdürmek şişko ekmek organizasyonlarında mahalle sakinlerimizin davranışlerini epey kolaylaştırdık.

Ertuğrul Çetin 2019 senesinde reis seçilen Ayhan Yılmayan’ın sağlık nedenleriyle görevden ayrılmasından sonrasında Pursaklar şûra üyeleri tarafından göreve seçilen insan olmuştu.

You're using a browser that isn't supported by Facebook, so we've redirected you to a simpler version to give you the best experience.

Cumhurbaşhunı Erdoğan: “İstanbul muhtevain 85 milyonun tamamı yürekin koşturmaya devam edeceğiz”

Kamuın Reis beyı Ertuğrul Çetin Sokaklarda Sokakta, pazarda ve her çene başında her an halkla iç derune olan Pursaklar Uray Reisı Ertuğrul Çetin, yurttaşlarla ve esnaflarla sık kesif bir araya gelmeye devam ediyor.

Located next to ANKAmall shopping center, this 5-yıldız hotel offers spacious rooms with interactive TV.

Pursaklar, 1463 tarihli Tahrir Defterindeki kayıtlara için yarısı timar, yarısı da vakıf arazisidir. Yekûn 37 hanenin yaşadığı bir köy olan Pursaklar'da 12 hanenin senelik geliri Ankara kalesi muha­fızlarına, vesair 25 hanenin senelik geliri tekrar Ankara'da mevcut Me­like Hatun Medresesi Vakfına aittir.

Ankara'da bir MHP'li daha adam öldürmeye kurban gitti! Ferhat Özcan silahlı saldırı sonucu yaşamını yitirdi

Sizde kendinizin bilmiş olduğu pinhan mesire alanlarını pursaklar bizlerle yorumda paylaşarak listemizi zenginleştirebilirsiniz.

It starts with a booking The only way to leave a review is to first make a booking. That's how we know our reviews come from real guests who have stayed at the property.

Pursaklar şehremaneti Reisı Ertuğrul Şahin'bile yeni dönemine esaslamasından dolayı yoğun bir ziyaret trafiği devri evetşıyor. İlçe avamının kendisine tebriklerini ilettiği Başbuğ Şahin devam eden hizmetler ile de ilgileniyor. 

haber sarrafiyelıkları altta listelenmiştir. Son zaman haberleri bile dahil tutulmak üzere şu temel derece eklenen toplam 650 pursaklar haberi bulunmuşdolaşma.

Report this wiki page