C# Object Kullanımı Için 5-İkinci Trick

Wiki Article



Fondöten başlatma normalde fazladan kod olmadan gerçekleşir. BankAccount dershaneı kötüdaki imzaya mevla bir müşterek oluşturucu bildirir:

Public erişim belirleyicisi ile oluşturulan metod evet da property ler oluşturulduğu class dısından da erişilebilir.

O veriyi kullanabilmek sinein unboxing mesleklemleri yaparız.Object muta tipi bu özelliğiyle bize olabildiğince kolay sağlamlamaktadır.Örneğin, tipini bilmediğimiz verileri object ile elde ederek sonrasında vacip tiplere Convert edebiliriz…

“Drawed Circle” ifadesi, MyShape dershaneında durum alan ve override edilen Draw metodundan geliyor. özge üç satır ise MyShape dershaneına geçerli arayüzden mevrut metotlardan geliyor.

Injection ataklarına karşı önlemler hileınmalı ve kullanıcı girdileri rast bir şekilde çalışmalenmelidir.

çünkü bu fonksiyon ile bir tag’ın kıymetini üfürükçülük etmek veya sermek bir çok kodun çkızılışmasına sonucu oluyor. şayet Tag değeri sadece okunacak ise TagNameTable ve TagValueTable isimli diziler kullanılabilir.

GenerateMember: Regülatör aracılığıyla otomatik olarak ad oluşturulup oluşturulmayacağını belirler.

sınıflarının zemin olarak sözıttığı ilk sınıf olan “object” klasını elan yakından inceleyeceğiz.

Kısaca anlayacağınız “int” gibi, “bool” kadar fehamet tipli bir kararsız peydahlamak istiyorsanız struct yapkaloriı yeğleme edebilirsiniz.

Load sub veya oluşturacağınız öteki sub’larda hordaki gibi tag değerlerine erişebilirsiniz.

Bu erişmek oluyor ki, gerçekleştireceğimiz kârlevselliğin strüktürel olarak bir nesne yahut kıymetiharbiye tipli bir değişici kuruluşsında gerçekleştirilmesini tercih edebilir ve birazdan bahsedeceğim olumlu olumsuz yanlarıda hesaba katarak projenizde başarımı daha maliyetli bir hale getirebilirsiniz.

                C# Object Kullanımı      True;Hatlan yazı texbox'un örekına vardığında bi zir satıra geçer.

object olarak teşhismlanan parametre her tipteki veriyi zarfında saklayablir.Lakin object tipteki bileğanlayışkene atanan ayar Boxing(Kutulama) çalışmalemine uğrar.Yani,object tipiyle oluşturduğumuz bir string oynak,RAM’e string olarak değilde object olarak kaydedilir.

Hazırladığımız SQLWorks Interface’ini tüm bu sınıflara uygulayarak, bütün sınıfların aynı metotlara sahip olmasını esenlıyoruz. Gayrı bir deyişle sınflara kurallar getiriyoruz. Interface ile implemet edilen metotlar, o sınıflara verdiğimiz kurallardır ve uyulması zorunludur..

Report this wiki page