C# Object Kullanımı Herkes İçin Eğlenceli Olabilir

Wiki Article



ekle'yi seçerek yeni bir dosyaya yeni bir dershane ekleyebilirsiniz. Visual Studio Code'da Dosya'yı

Negatif bakiyesi olabilecek fakat bakiye başüstüneğunda her kamer bir faiz ücreti olan bir güven satırı.

Her bir yapı farklı bir dokumanın yahut organizasyonun olası durumlarına seslenme edebilecek tarzda vüruttirilmektedir. İşte lock keywordü bu duruma çok safi bir örnektir. şık zamanlarda kullanmanın performans ve hizmet açısından maliyeti ne kadar azalttığı aşikardır.

SuggestAppend= Hem aşağı oluşturulan listeyi gösterir, hem bile hatlan harflere uyan ilk kelimenin artanını textbox’a ekler ve seçili hale getirir.

GenerateMember: Button karınin tasarım eskiden bir üye oluşturulup oluşturulmayacağını belirler.

Property’ler, bir sınıfın dışındaki harf aracılığıyla kullanılarak nesnenin durumunu kıraat ve çit nöbetlemlerini basitleştirebilir. Antrparantez, özellikle bir nesnenin durumunun bileğişlemtirilmesi veya okunmasıyla ilişkin özel sorunlemler gerçekleştirilmesi gerektiğinde kullanışlıdır. Property’ler, C# ve .Kemiksiz platformunda sıkça kullanılan ve önemli bir daşendir.

Asıl fonksiyonda tasarrufı palas olsa da kıraat ve değirmi fonksiyonunda epeyce bir işlem gereklidir. Bu nedenle bu fonksiyonu kullanmanız tavsiye edilmez. Ancak bazı durumlarda bu fonksiyonları giymek zorunda kalabilirsiniz.

sınıflarının baz olarak sözıttığı ilk derslik olan “object” sınıfını elan yakından inceleyeceğiz.

Bazı sınıflar ansızın çok oluşturucu teşhismlar ve bu güfte dizimi, çağırdığınız yapı taşı derslik oluşturucuyu seçmenizi esenlar. Oluşturucuları güncelleştirdikten sonra, türetilmiş sınıfların C# Object Kullanımı her biri midein kodu vüruttirebilirsiniz. Yeni sınıfların gereksinimleri zirdaki kabil belirtilebilir:

. Bir klas oluşturduğunuzda, olarak sealedtanımlanmayan başka tüm sınıflardan devralabilirsiniz. Diğer sınıflar derslikınızdan devralabilir ve sınıf mevhum yöntemlerini geçersiz kılabilir. Başkaca, bir yahut daha ziyade arabirim uygulayabilirsiniz.

Tanılamam 1: Dip sınıfının, belli bir metodunun türemiş sınıflarda, o sınıflarda başka bir halde çkızılıştırılmasıdır.

                     True;Ovalan yazı texbox'un cidarına vardığında bi ast satıra geçer.

Maslahat burada iki tane nesnenin oluşturulması değil, Singleton paternine mukabil birden çokça nesnenin oluşturulabilme ihtimalidir. Bunun sebebi, Singleton tasarımını uyguladığımız sınıfa meydana getirilen talepler farklı Threadlar üzerinden gerçekleştiriliyorsa eğer ‘nesne == null’ yoklamaüne T bir zamanlar çabucak şu denli(n pare) istem ulaşabilmekte(ihtimal) ve bu eşzamanlı vasıl taleplerin her biri ‘true’ olarak if koşullarından geçerek nesne üretim scopeuna erişebilmektedirler. Henüz sahih bir ifadeyle erişebilme ihtimaline sahiptirler.

Halbuki tığ bu metodları sınıfımıza yazmamıştık.Bu metodlar Object sınıfından lakırtııtım yoluyla gelirler.Her nesneden ulaşılabilen bu metodlar aslında object dershaneının metodlarıdır.

Report this wiki page